top of page
Image 1.jpg

TopTech Engineering, onze diensten voor uw bouwprojecten.

FLEXIBILITEIT IN HET HART VAN ONZE ORGANISATIE

Om u de beste service te bieden, bestuderen onze teams uw project stap voor stap en bieden ze u innoverende, duurzame en energiebesparende oplossingen op maat.

De knowhow van TopTech Engineering bestrijkt verschillende disciplines. Onze grootste troef is dat wij uw project van A tot Z kunnen beheren en bij de verschillende fasen van het proces betrokken kunnen worden.

Onze ervaren teams staan in voor de studie en het beheer van uw projecten, 2D- of 3D-plannen, alsook voor de opvolging van de uitvoering van de werf en de oplevering van de voltooide werken.

NOS SERVICES

1. Studies

Technische haalbaarheidsstudies

Doe een beroep op de ingenieurs van TopTech Engineering om de haalbaarheid van uw project te bestuderen op het gebied van HVAC, elektriciteit of sanitaire voorzieningen. Elk project moet beginnen met een rigoureuze en nauwgezette technische haalbaarheidsstudie, gebaseerd op de methodische analyse van diverse aspecten.

2. Opstellen van het bestek

Op basis van de door ons uitgevoerde studies stellen wij vakkundig het bestek op voor uw werkzaamheden voor de installatie van speciale technieken. Indien nodig zorgen wij ook voor toezicht tijdens de werkzaamheden.

3. Uitvoering van plannen

Wij kunnen de technische plannen voor uw bouw- of renovatieproject opstellen.

BIM (Building Information Maintenance) bestaat uit het modelleren van de verschillende installaties in een gebouw in de vorm van technische tekeningen. Deze plannen dienen als leidraad voor de technici en installateurs en zorgen voor de juiste coördinatie van de verschillende vakgebieden. Deze worden vervolgens door de onderhoudsploegen gebruikt tijdens hun interventies.

 

Deze nauwkeurige plannen brengen informatie en referentie-elementen samen in één enkel model. Deze aanpak geldt voor alle speciale bouwtechnieken (HVAC, elektriciteit en sanitair).

4. Coördinatie van teams en ambachten

Als veelzijdig ontwerpbureau bieden wij u ook onze diensten aan voor projectbeheer en administratie, ter plaatse of op afstand.

 

U hebt een studie of een audit uitgevoerd, maar u hebt niet de tijd of de technische vaardigheden om toezicht te houden op de uiteindelijke bouwplaats? Ons kantoor begeleidt uw project van a tot z en zorgt voor:

  • beheer van het terrein

  • coördinatie ter plaatse

  • de planning van de werkzaamheden

  • toezicht op de uitvoering

Bij de uitvoering van de werkzaamheden houden wij ons altijd aan de eisen van de studies, evenals aan de termijnen en de planning.

5. Uitvoering van externe specificaties

Op uw verzoek kunnen wij ook toezicht houden op de werkzaamheden volgens uw eigen specificaties.

NEEM CONTACT OP

Om een beroep te doen op onze expertise in één of meer van de bovenstaande diensten, neemt u nu contact op met ons team!

bottom of page