top of page
refroidissement industriel

TopTech Engineering, uw partner in speciale bouwtechnieken in België en in het buitenland.

ONZE BOUWTECHNISCHE DIENSTEN

Wij bieden een brede waaier van diensten aan om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten tijdens de ontwikkeling van hun project, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouwing van een bestaand gebouw.

 

Of het nu voor industrieel of commercieel gebruik is, een gebouw van een bepaalde omvang vereist Special Techniques (ST)-vaardigheden.

TopTech Engineering SPRL is sinds 1990 gespecialiseerd in projectmanagement en consultancy op alle gebieden van de bouwtechniek.

Maak een afspraak met ons team om uw project te bespreken!

Intelligente gebouwen worden de norm en de behoefte aan innovatieve technische installaties neemt toe.

Anchor 1
logo_wit_800.png

TopTech Engineering is gespecialiseerd in alle sectoren waar speciale technieken vereist zijn:

  • industriële sector

  • dienstensector (apotheken, kantoren, ziekenhuizen, scholen, verpleeghuizen, zwembaden, kerken, sportcomplexen, werkplaatsen, musea enz.)
     

Kies voor onze diensten à la carte of doe een beroep op ons voor al onze diensten!

ONZE TROEVEN, DIE OOK UW VOORDELEN ZIJN

  • Wanneer u een beroep doet op TopTech Engineering, profiteert u van onze uitgebreide ervaring in het veld en ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde aannemers met wie we in alle vertrouwen samenwerken.

  • Wij bieden u de mogelijkheid om gedurende de gehele samenwerking slechts één contactpersoon te hebben. Ons vermogen om een direct en menselijk contact met u tot stand te brengen is de sleutel van ons succes.

  • Wij zijn veelzijdig en flexibel. Onze ervaren teams zorgen voor de planning, het projectbeheer en de opvolging van de werkzaamheden. U bespaart tijd en geld dankzij onze nauwkeurige berekeningen (zowel wat betreft de keuze van de materialen als de vereiste hoeveelheden).

  • Wij houden onze kennis op de hoogte van de laatste wetgeving en normen in de sector.

Anchor 2
logo_wit_500.png

Kies voor de expertise van TopTech Engineering in HVAC, elektrotechniek en sanitair!

logo_wit_500.png

Ontdek de diensten van het studiebureau TopTech: projectstudie en -beheer, planning en opvolging van de uitvoering van de werken!

logo_wit_500.png

Ontdek de verwezenlijkingen en voorbeelden van projecten uitgevoerd door TopTech

Engineering!

EEN COMPLETE SERVICE, VAN A TOT Z

Ons studiebureau zorgt voor de studies, berekeningen, plannen en werkopvolging voor volledige installaties in speciale technieken.

 

Wij gebruiken de modernste technologie om ervoor te zorgen dat u een energie-efficiënt installatie-ontwerp van hoge kwaliteit krijgt.

 

Welke moeilijkheden de bouwplaats of de architectuur van het gebouw ook opwerpt, de ervaring van ons studiebureau stelt ons in staat elke uitdaging aan te gaan!

 

Ontdek enkele van de projecten waaraan wij hebben bijgedragen!

NEEM CONTACT OP

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons team? Neem dan contact op met TopTech Engineering via telefoon of e-mail!

bottom of page